مدیر بخش آسیا و اقیانوسیه صندوق بینالمللی پول معتقد است که اقتصاد آسیا به موتور اصلی اقتصاد جهانی تبدیل شده است. با این حال، در آینده، این منطقه با چالشهای جدی مانند تکهتکه شدن ژئواکونومیک، تاثیرات هوش مصنوعی و تغییرات اقلیمی روبرو خواهد شد.
به گفته پایگاه خبری اتاق ایران انلاین
کریشنا سرینیواسان، مدیر بخش آسیا و اقیانوسیه صندوق بینالمللی پول، نسبت به تأثیر تجزیه ژئواکونومیک بر اقتصاد آسیا ابراز نگرانی کرده و افزایش موانع تجاری از ۱۰۰۰ مورد در سال ۲۰۱۹ به ۳۰۰۰ مورد در سال ۲۰۲۳ را یادآور شده است. او تأکید میکند که این تغییرات میتواند به چندپارگی اقتصادی منجر شود و آسیا که از یکپارچگی منطقهای بهرهمند است، بیشترین آسیب را خواهد دید.
سرینیواسان همچنین به باز توزیع تجارت به دلیل جنگ تجاری میان آمریکا و چین اشاره کرده و میگوید که در درازمدت، همه کشورها متضرر خواهند شد. او از سیاستگذاران خواسته تا بر کاهش محدودیتهای تجاری تمرکز کنند و سازمان همکاریهای اقتصادی آسیا و اقیانوسیه را به عنوان فضایی مناسب برای گفتگو معرفی کرده است.
براساس پیشبینیها، رشد اقتصادی چین در سال جاری ۴٫۸ درصد خواهد بود و سرینیواسان بر نیاز به حمایت مالی بیشتر دولت چین برای بازسازی بخش املاک تأکید میکند. او آسیا را به عنوان نیروی محرکه اقتصاد جهانی معرفی کرده و سهم آن در رشد جهانی را ۶۰ درصد ذکر میکند. صندوق بینالمللی پول پیشبینی رشد جهانی ۳٫۲ درصد و رشد آسیای در حال توسعه و نوظهور ۵٫۳ درصد برای سال ۲۰۲۴ را اعلام کرده است.
آخرین مهلت ارسال مقالات 1403/09/04
آخرین مهلت ثبت نام در کارگاه های آموزشی 1403/09/04
آخرین مهلت ثبت نام در کنگره 1403/09/04